Herlige dager i Kappstaden! :)

Hei igjen, kjære lesere!

Vi har vært utrolig dårlige til å blogge når vi har vært her nede. Tiden har gått så fort, og når kvelden har kommet har vi vært så slitne. I tillegg er det veldig dårlig tilgang på internett. Men her kommer et oppsummerende innlegg om de fantastiske dagene som har vært!

For å si det enkelt, har vi vært skikkelige turister! Uken begynte med veldig bra vær, men i de siste dagene har det vært kjølig, så det har ikke blitt noen strand. Det var egentlig bare greit, for vi har virkelig fått sett byen nå. På onsdag tok vi landets største attraksjon, nemlig taubane opp til Table Mountain, som ligger over 1000m over havet. Det er 1/7 av naturens under på verdenslisten, og det sier bare litt om hvor fantastisk det var der oppe. Vi hadde utsikt 360* utover byen, og så klart var det veldig kaldt der oppe. En opplevelse som må oppleves, rett og slett! Det gikk mye tid på fjellet, så resten av dagen gikk til avslapping og en bedre middag i Waterfront.

I går fikk vi etter mye om og men leid oss en bil, en Nissan Micra! Den er liten og kjapp, så vi kom oss rundt hele kysten til «Kapp det gode håp», Afrikas vestligste punkt. Her nøt vi en nydelig lunsj, med en helt «ok» utsikt. Tror begge syntes at dette er det fineste stedet vi noen gang har vært. Et yrende fugleliv, store bølger, masse blomster, lange strender og korallblått vann!  På veien var vi også innom en pingivn-koloni, og det var et utrolig syn og se de på ekte. Like morsommme som vi trodde! Kvelden avsluttet vi på en afrikansk restaurant, med biff og rødvin 😀 I dag skal vi på kjøretur i bilen igjen. Vi skal på til et område med masse vingårder, der vi skal få omvisning og så klart smake litt vin.

Vi får desverre ikke lastet opp bilder nå, men det skal vi få til senere! Internettet er altfor dårlig for øyeblikket.

Vi snakkes senere 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *