Hei-Hei-Hei

Nå var det en stund siden sist! Helgen gikk litt i ett med litt av hvert. På fredag fikk vi som sagt besøk av Jeremiah! Det var utrolig koselig, og godt å se han igjen 🙂 Vi storkoste oss med pizza, prat og snacks! Kvelden ble ikke så lang, for alle var trøtte. Jeremy, som vi kaller han, brukte hele ti timer på å komme hit for å besøke oss. Han er en kjernekar, og med sine 100 geiter og 60 kuer, er han et skikkelig arbeidsjern! Han har til og med sloss mot en løve, som han klarte å redde seg unna 🙂 Nei, det var en trivelig kveld!

Morgenen etter gikk han ganske fort, da han skulle besøke ei ann venninne her i byen. Det passet egentlig greit, fordi kl12 på lørdag begynte den store vanndagen på tomta. Vi har sammen med lærerne arrangert en innsamling på vegne av Kirkens Nødhjelp, til årets TV-aksjon. Det varte i tre timer, og det kom en hel haug nordmenn til tomta. Vi hadde litt program ved bassenget før det fyrte løs med kafe og vannaktiviteter. Vi sto på en post, der det var om å gjøre å drikke to glass vann med sugerør på kortest mulig tid. Tipp hvem som seff tok rekorden? Jo, det var Tønnesen, med 11,21 sek 😀 Dagen ble vellykket, og det ble samlet inn en god del penger! Da dette var over benyttet vi oss av litt avslapping i sola, så klart. På kvelden ble vi invitert til spillkveld hos lærer «kollegaen», og det ble utrolig nok veldig gøy, selvom vi tapte spillet! Vi får skylde på mindre livserfaring, da de andre var 30+.

Ellers skjedde det ikke mye på søndag, vi var bare utslått av varmen! Sikker på at det minst må ha vært 40 grader i sola (den varmeste dagen til nå), og det orker ikke en kjølig nordmann i lengden, så vi stakk inn 🙂 Nå er vi igang med siste uken, og det er både trist og greit, fordi vi på lørdag reiser til CAPE TOWN!!!! Nå skal vi bare nyte de siste dagene med alt og alle her!

Her er litt bilder fra sist gang vettu:

Tom og Jeremy klare for no digg!

Tom og Jeremy klare for no digg!

IMG_2934

Tidlig morgen = morgentryne på alle tre 🙂

Her er de flinke elevene på vanndagen! Vel og merke, hele skolen :)

Her er de flinke elevene på vanndagen! Vel og merke, hele skolen 🙂

IMG_2954

Hva er vel bedre enn afrikansk frukt og grønt i en afrikansk handlebag?

Nydelige grønnsaker!

Nydelige grønnsaker!

Joda, vi har det gøy :)

Joda, vi har det gøy 🙂

IMG_2937

Tom har funnet sin stil!

Tom har funnet sin stil! (Neida)

IMG_2951

Her var vi og spiste i dag! Hvorfor har de ikke Java House i Norge?? Utrolig god mat her 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *